Making Art Together verzorgt unieke collaboratieve creatieve cursussen van 10 lessen, waarbij maximaal 14 deelnemers tegelijk werken aan allerhande verschillende kunstwerken. Iedere deelnemer wordt eigenaar van het kunstwerk waaraan hij of zij begint, hoewel het meeste werk tijdens de cursus aan werken van de andere deelnemers zal zijn. Dit klinkt misschien een beetje bijzonder, maar omdat het voor iedereen geldt is het toch eerlijk. Zo krijgt iedereen unieke kunstwerken mee naar huis waaraan alle deelnemers van de cursus hebben meegewerkt.

We bieden zowel cursussen voor particulieren als voor bedrijven en organisaties aan.

© Making Art Together
© Making Art Together

De particuliere cursussen zijn met name gericht op het mensen met elkaar in contact te laten komen door middel van kunst. We streven ernaar om mensen met verschillende achtergronden uit verschillende milieus bij elkaar te brengen. Zo komt u waarschijnlijk in contact met mensen waarmee u anders weinig van doen zou hebben gehad. Het doel is dan ook om elkaar met respect te behandelen en hopelijk te ontdekken dat we veel meer gemeen hebben dan in eerste oogopslag lijkt terwijl we samen werken aan de meest originele kunstwerken. Onze cursussen zijn met name geschikt voor het ontwikkelen van nieuwe sociale contacten en het leren kennen van mensen die u anders mogelijk nooit ontmoet zou hebben. Na deze 10 lessen heeft iedere deelnemer unieke werken mee naar huis, gemaakt met onwaarschijnlijke nieuwe vrienden.

De bedrijfscursussen zijn gericht op het verbeteren van de samenwerking en het leren kennen van collega’s waarmee gewoonlijk weinig tot geen contact zou zijn. Denk hierbij aan de directie en managers die samen met het schoonmaakpersoneel kunst maken, of de administratie die samen met de chauffeurs hun creativiteit de vrije loop laten. De lessen in deze cursus zijn gefocust op het verbeteren van samenwerking, het vergroten van vertrouwen in elkaar en ouderwetse teambuilding. Na afloop van de cursus hebben alle deelnemende afdelingen/medewerkers unieke kunstwerken die ze samen met hun collega’s gemaakt zullen hebben en die overal in het bedrijf opgehangen kunnen worden als herinnering aan het feit dat mensen van allerlei verschillende afdelingen en beroepen toch samen hele mooie dingen konden maken.

Interesse in het boeken van een cursus? Neem contact op via info@makingarttogether.nl voor tarieven en beschikbaarheid.