Elke artiest en kunstenaar kent het wel: je begint ergens aan en op een gegeven moment weet je niet meer hoe je ermee verder moet. Dan blijft de eerste opzet liggen en er komt eigenlijk nooit meer iets van. Dat vinden wij bij Making Art Together zonde. Daarom zijn we begonnen met het Unfinished Art Project. Geef je onafgemaakte kunstwerken aan iemand anders en laat hen er iets moois van maken. Zo geef jij de ander een begin waar ze misschien zelf nooit opgekomen zouden zijn en maken zij er iets van waar jij misschien nooit aan gedacht zouden hebben.

Wil je meedoen? Kijk dan op ons forum en laat ons foto’s zien van jouw onafgemaakt werk of reageer op onafgemaakt werk van iemand anders. Als je werk van iemand wilt afmaken, laat dat dan aan diegene weten en geef een adres waarheen ze het kunstwerk kunnen sturen. Vanzelfsprekend blijft de keuze naar wie het onafgemaakte werk gaat aan de kunstenaar die ermee begonnen is.

Belangrijk: Bij het opsturen van jouw onafgemaakte werk wordt de ontvanger eigenaar van het werk en alle daarmee verbonden beeld- eigendoms- en auteursrechten. Mocht de ontvanger later het afgemaakte werk verkopen, dan zijn de opbrengsten volledig voor de ontvanger. Het is natuurlijk netjes als de ontvanger er daarna voor kiest om een deel aan de oorspronkelijke artiest te doneren, maar de ontvanger is hier op geen enkele wijze toe verplicht.
Bij deelname aan het Unfinished Art Project wordt ervan uitgegaan dat je hiervan kennis hebt genomen.